Hogy tetszik a rajzom?
Azért van néhány rész kimozaikozva,mert nem akarok feltölteni a netre a arcáról képet a tudta nélkül( a lány az én vagyok) és a felirat pedig nem publikus :) ajándékba megy a kép.a kezdetleges képet már egyszer felraktam,itt van a kész állapot :)
szerintetek tehetséges vagyok?nem tanultam rajozolni.megérné átmenni egy művészsuliba? 14 éves vagyok. [link]
L/16 ma:
Nyiregyre jársz suliba?
-bocs az offért?-
F/16 ma 22:31
Jah, akkor tévedtem, én a szombathelyibe járok
(de úgy tűnik nagyon hasonló suli :) )
-én is bocsi az off miatt- L/16
Szia, szerintem nagyon jól rajzolsz. Én 8 éve vagyok művészetis, és szerintem megérné, hogy átmenj, mert:
az elején nekem is volt egy tanárom(egy évig tanított), aki elvette a kedvem az egésztől, sokat sírtam miatta, aztán elhatároztam, hogy akkor is megmutatom, hogy van tehetségem: rajzoltam rengeteget, majd eltelt pár év, és amikor a tanár meglátta a vizsgamunkámat elállt a lélegzete, meg is dicsért a kitartó munkámért. Ha átmész művészetibe, akkor azt tanácsolom neked, hogy soha ne add fel. :) És szerintem megérné kamatoztatni a tehetséged.
A másik dolog csak annyi, hogy a művészetiben is kell tanulni!!! Ha esetleg nem a rajzolásból akarsz megélni, akkor pedig semmi baj, ugyanis innen is felvesznek akármelyik egyetemre. Én biosz egyetemre készülök, és szorgalmasan tanulok, ösztöndíj reményében.
ÖSSZEGEZVE: Megéri átmenni, mert mindenképp kapsz valamit, amit más iskolában nem kapnál meg. És jó rajzolgatást továbbra is.
Üdv. egy művészetis
17.31-es vagyok: megkaptam az emailt, írtam is vissza :)
majd privátban mondom :D
Nagyon szép!*.*
taníts meg így rajzolni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!