Tetszenek ezek a fényképet? Szerited tehetséges vagyok?
15 vagyok
húúh kösznöm. én nem is vettem észre az ilyesmi hibákat:D
még jöhetnek tanácsok:)
amúgy hány megapixeles géppel csináltad?
csak mert enyém egész pró kis gép, csakhogy csak 8 megapixeles. De 3 éve vettem, akkor meg 8 megapixel már jó volt, de ma már szerintem bőven kevés
Kicsit uncsi a téma, de tehetséged minden bizonnyal van. Tudok ajánlani egy oldalt: www.flickr.com itt nézelődhetsz.
És ha megkédezhetem milyen géppel készítetted a képeket?
áá nagyon szar gépem van..
genius és 6mpx-es rég volt véve. és akkor még a 6 is sok volt. de nekem megteszi.
Ide érdemes regisztrálni, ha érdekel más véleménye, de készülj fel: kicsinálnak, szóval, ha nem bírod a negatív kritikát, akkor ne is tedd fel.
Nem nagyzásból, de jobb fényképeim vannak nálad, hozzájuk képest viszont semmi, eszméletlen, hogy elkaszáltak a kommentekkel. Sok fotós oldalon ez megy, nagyon beképzeltek tudnak lenni, így marad nekem a fotózás, mutogatás nélkül. Én nem bírom a nem építő jellegű negatív kritikát.
ui: kommenteket kell írnod, akkor lesz kredited, és X kredit után tehetsz fel képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!