Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ehhez a képhez vélemények?...

Ehhez a képhez vélemények? Sürgős!

Figyelt kérdés

Ez egy még FÉLKÉSZ kép, ma le kell adjam erre a versenyre: [link]

a segítségeteket kérem, hogy mivel tudnám javítani!!

hozzáfűzném, hogy még az övét, és öv körüli részeket most csinálom meg normálisan, de ötleteket azzal kapcsolatban is szívesen várok!

akinek nincs kedve elolvasni a versenykiírást, rövid összegzés:

levegő típusú hatalmas szörnyet kell tervezni a RIFT (wowhoz hasonló, csak kicsit más stílusú) játékhoz!!!

a kép: [link]

aki csak annyit írni, hogy béna, de nem mondja meg, miért, arra nem vagyok kíváncsi, szóval, köszönöm, h megtartod a véleményed.

ha nem tetszik, de leírod, hogy mi a baj, az teljesen oké. ha tetszik, akkor is írd le, mit tudnál javítani rajta.

néhány dolog a képről:

ezt festettem, kézzel.

kb 14 órát dolgoztam vele eddig összesen, ami tudom, kevés, de csak ennyi időm volt rá.

köszönöm a segítséget!

2011. jún. 19. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, bár maga a téma nem tetszik.Érdekesebbnek találnám talán ha a földön lévő kis "izé" ami a fénygömböt tartja, jobban ki lenne emelve, mert lenne valami egyensúly az alak tekintete és a lenti dolog között, ugyanis olyan mintha azt nézné.

Amúgy le a kalpall, tényleg nagyon szép!!!!!!!!!!!!!

2011. jún. 19. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:

az "izé" az egy ember lenne xD és nem emelhetem ki, igazából le is vehetném. a szörny a fontos, nem vonhatja el a figyelmet semmi róla. ezért van ilyen semmilyen háttér is.

de azért köszi

2011. jún. 19. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nekem az nem tetszik benne, hogy túl emberszerű, a tekintete lehetne sztem kifejezőbb, a lába túl kecses, és így nem igazána szörny jut eszembe róla,hanem csak egy lénynek mondanám.de am sztem az övét megcsinálhatod ugy is hogy legyen nála vmi lándzsa vagy kard ,de ahogy gondolod nem kötelező. de amugy öszeségében tetszik csak így tovább.
2011. jún. 19. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A nekünk jobboldali mellén tisztán le lehet venni, hogy nagyobb. Azt javítsd ki
2011. jún. 19. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:

14:32

az a baj, hogy nincs keze, amivel használhatná xD és azért is lett emberszerű, mert nagyon kevés időm volt rá, és csak lefotóztam saját magam, és az szolgált referenciának (nem, nincs ennyire jó testem, csak arányokat néztem róla a gyorsaság kedvéért xD)

de ha kéred meg is mutatom a fotót, bár nagyon gáz xD (nem, nem vagyok rajta meztelen)

de azért még meggondolom, lehet, hogy adok neki valami fegyvert. elsőre a szárnyába szerettem volna pengéket tenni (eredetileg a kép ilyen lett volna : [link] csak egy bejegyzés van, mikor ezt írom, ha megnyitod, rögtön meg fogod látni, csak holnap rakom fel a többi rajzomat majd.

15:01

a perspektíva és a szög miatt nagyobb. amúgy saját magamról mintáztam xD és nincsenek deformált melleim, szal elméletben jónak kell lennie. amúgy 2 másodpercembe kerülne átméretezni, de nekem pont így tetszik. Azért köszönöm a tanácsot. :) és ne haragudj, lehet, hogy neked van igazad, és én néztem el.

2011. jún. 19. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!