Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok a rajzomról?

Mit gondoltok a rajzomról?

Figyelt kérdés

[link]

18L

2011. jún. 16. 20:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jún. 16. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
olyan szívesen rajzolnék ilyen képregényeket meg ilyenek ... mindig irígy vagyok az olyanokra akik tudnak rajzolni .:D
2011. jún. 16. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy szó ugrott azonnal be, amikor megláttam a képet: magányos. Hatást értél el és ez már valami.
2011. jún. 16. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:

de igen, művész vagy

nem attól lesz valaki az, hogy tanulja. én sem tanultam soha senkitől, csak magamtól. igaz én napi 15 órát gyakorlok, de attól még magától jöttem rá mindenre. 14 évesen kezdtem el, és most vagyok 18. kb 2 éve tartottam ott ahol te (ha hozzávesszük, h te hobbiból csinálod, én meg véresen komolyan, egyáltalán nem vagy lemaradva, sőt)

és én sem tartottam magam annak. utólag jöttem rá, hogy nem az számít, mennyire jó valaki, hanem, hogy mi érez közben. Hogy érzelmeket visz a képbe. (nem feltétlenül azt, amit éppen ő maga érez) legalábbis szerintem ez így van.

a grafikus iskolák közül meg kevés jó van, bár magam is egy olyanba készülök. bár az kint van Californiában. :) az a legjobb, ami létezik :P

amúgy ha véleményt szeretnél a képedről, ajánlom a www.deviantart.com -ot. az az egyik legnagyobb művészportál, hogy úgy mondjam. ott biztosan kapsz visszajelzést.

nekem is az első gondolat az Apocalyptica volt :) imádom őket :P

egy kissé mélyebb vélemény:

a háttér sokkal jobban ment neked ezen a képen. főleg a sziklafal tetejének a kidolgozása jó.

de leginkább az átfogó hangulat a jó. elértél valamit, amit sok neves művész sem tud, azt, hogy a képben van valami, amitől mindenki ugyanazt érzi, vagy legalábbis valami hasonlót. remélem érted, mire célzok.

2011. jún. 19. 13:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól esett, köszönöm! :)
2011. jún. 19. 20:46
 16/17 Torpetipi válasza:
Elég tradicionálisan áll ott ez a személy. Nem fél h leesik? Remélem vigyáz magára. A csellója nyilvánvalóan leesett már. XD
2011. júl. 5. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Jók az árnyalatok és azok a részletek, amik nem a zenészen vannak. A szikla teteje kimondottan bejön. A cselló világos, egyszínű lett, ezzel erős hangsúlyt kap és mivel szép lett, nem baj. A kompozíció viszont nem tetszik, mert teljesen középre tetted a témát.
2011. júl. 16. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!