Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Eltorzul a tatto ha meghizok?

Eltorzul a tatto ha meghizok?

Figyelt kérdés
Halotam olyat ha az ember meghizik a tetovalasa eltorzul mert a bor megnyulik ez igaz????
2011. jún. 5. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, elő szokott ez fordulni. Ne hízz meg!
2011. jún. 5. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Sőt! Akkor is eltorzul,ha még nősz egy kicsit.
2011. jún. 5. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Volt egy cingár barátom, tetováltatott egy pókot a bicepszére. Egy évre rá elkezdett gyúrni, a pók meg szépen összement bolhává a karján. :)
2011. jún. 5. 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:

ez minden testreszen megtortenik pl tenyeren is ?

mert latam ott is tattoot es bejot

2011. jún. 5. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
A tenyéren inkább gyorsan kopik állítólag, mert az azért használatban van.
2011. jún. 5. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pont ezért nem érdemes tetováltatni. Bár nincs bajom azzal, ha valakin van, de nem tudnám magamnak garantálni, hogy 10 év múlva is jól fog állni vagy együtt tudok élni vele meg paráznék is, hogy mi van, ha elrontják :)
2011. jún. 6. 04:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha változik a tested akkor a tattoo is változni fog rajta, a testeddel együtt. Ha hízol vagy izmosodsz, akkor összemegy; ha fogysz akkor megnő.

Sőt évek alatt még meg is folyik a bőrődben, akkor is, ha nem változik a testalkatod, ezért kell x évente újraüttetni őket.

Ez ezzel jár. Ha tetováltatsz, akkor vállald ezeket a dolgokat.

2011. jún. 6. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!