Napi 1 sörtől (0,5 l) meghízok?
remélem
csak mert mostanság ilyen melegbe napi szinten ittam este munka után, mert jól esett, nincs a munkahelyen légkondi
amúgy 20 vagyok, nő, irodai, ülő munkát végzek és nem sportolok semmit
A sör éppen hogy vizhajtó, NEM köti meg a vizet.
A sörhas meg azért keletkezik, mert SOK sört isznak meg, a rengeteg egyéb kaja MELLETT.
"És akik nem esznek csak söröznek?ök se fogynak el."
Olyan embert még nem láttam, aki CSAK sör iszik és semmi más táplálékot nem vesz magához.
Az lényegtelen, hogy a sörrel egyszerre, vagy külön eszik sokat, ezen kivül aki nagymértékben sörözik, az általában nem mozog. HA csak eszel meg iszol, mozgás nélkül, akkor elhizol.
Egyébként a sörben kb. ugyanannyi a kalória, mint az üditökben, a borban meg sokkal több (vörösbor 70kcal/100 ml, fehér 130/100ml). Ezen kivül a legtöbb férfinek akkor is sörhasa lesz, ha lehizik, ha soka életében nem ivott sört - ez a férfiak genetikájából következik, hogy hasra hiznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!