Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rajzkészítéssel szeretnék...

Rajzkészítéssel szeretnék foglalkozni (megrendelésre), lejjebb megosztottam pár munkámat (nem vagyok profi). Szerintetek milyenek?

Figyelt kérdés

Azt mondták, rajzolhatnék megrendelésre is, portrékat is készítenék, ez most csak pár rajz, ami a "gépem ügyében" volt, hogy tetszenek? Nem tudom, hogyan tudnám meghatározni hogy mennyit kérhetek értük, pl egy A4-esért, de nagyobbakat, és kisebbeket is vállalok majd (nyár alatt, mert emígy főiskolázom, és nincs időm rajzolni).

Ezek a rajzok:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 27. 16:52
1 2
 11/13 anonim válasza:
gyakorolj,és ha tényleg tudni akarod a teljesítményed szintjét,akkor menj versenyekre.A testvérem is azt csinálja és most szlovákiába fog küldeni egy versenyre rajzot.
2011. jún. 5. 18:37
 12/13 anonim válasza:
túl kövérek a lovak:)P (mit is beszélek az enyém inkább strucc) am meg szerintem szépen rajzolsz!!
2011. jún. 16. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Az arányok nagyon szépen el vannak találva az arcoknál, viszont ha megengedsz egy kis tippet, én kicsit játszanék még a tónusokkal, mert élettelibbé teszi magát az embert.

Ezen kívül még a hajakat figyeltem, itt is hiányzik kicsit az a tónusozás; hol csillan meg, hol sötétebb (hisz még a hidrogénszőke haj sem teljesen fehér egy szürkeskálán).

Az eladásról pedig annyit, hogy eleinte alég rázós lehet; ezt csak kitapasztalni lehet, és gondolom 200 forintokért nem akarsz órákat melózni. Ide kell a nagy adag szerencse. (Mint például nálam: én egy kis balatoni nyaralás során rajzolgattam kint, és egy osztrák öregember megkért, hogy rajzoljam le, aztán egy csomó mindenki utána sorbaállt- mindezt ingyen csináltam. Majd engedélyt szereztem, és akkor is ingyen akartam csinálni, de mindenképp el kellett fogadnom egy pártól 20 eurót. Utána már mindig a vevőre bíztam. [bár szerintem nekem kéne fizetnem, hogy modellt kaptam a rajztanulásomhoz])

Megélni nem igazán lehet belőle, de nyárimelónak jó:)

Sok sikert és kitartás! :)

2011. jún. 23. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!