Milyen stílusú rajz /képregény rajz/? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Igazából nem tudtam, hol lenne a legjobb helyen ez a kérdés, de gondoltam mivel ez is művészet (és nem csak szerintem), így itt kérdezem meg.
Szóval többször láttam már hasonló stílusban rajzolt képregényeket és sohasem tudtam rájönni, hogyha keresni szeretnék hasonlókat, akkor milyen stílusra is keressek pontosan.
Szóval a kérdésem a stílusra vonatkozik, ami ezen a képen is látható:
Előre is köszönöm! :)
/Abszolút bónusz ha valaki tud mondani jó képregényt is ebben a stílusban :)/
2011. máj. 25. 21:07
1/5 anonim válasza:
Bocsi, én nem tudom, csak én is láttam ezt a képet, és nagyon tetszett :) Remélem tudni fogja valaki.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van neve, inkább az alkotót nyomozd ki.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Ez a kép Adrian Tomine, egy amerikai grafikus munkája, amelyet a "The New Yorker" magazin borítójára rajzolt. Több szám borítóját is ő rajzolta, munkái nem skatujázhatóak kifejezett stílusba. Illusztrációi mellett van saját képregénye is. Fő műve az Optic Nerve, de emellett több munkát is kiadott. Mellesleg ezek rajzstílusa kicsit különbözik a belinkelt képtől.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! :)
Amúgy tud valaki olyan képregényeket, amelyben hasonló rajzstílussal rajzolnak?
Még egyszer köszönöm! :)
2011. máj. 26. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!