Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen prózát mondjak? (lent)

Milyen prózát mondjak? (lent)

Figyelt kérdés

A színházba szeretnék elmenni egy előválogatóra. Gyerekszínészeket keresnek. Prózát akarok mondani, mert az ének nem az erősségem.(musical lesz, de nem érdekel :)

Azt tudom, hogy lehet azt mondani, de nem tudom MIT mondjak...

előre is köszi minden segítséget(olyat légyszi ne, hogy ne jelentkezzek)

12/L

2011. máj. 19. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Javaslok valamilyen humoros és rövid szöveget. Amikor én logopédiai alkalmassági vizsgálatra mentem. (A szakmámban nem lehet beszéd hibás ember.) Egy Münchausen báró történetet vittem. Rövid és abszurd. Könnyen és tisztán mondható. Mivel megnevetteted a válogatókat, már félsikeres vagy. Esetleg jobbaknál is jobban becsúszhatsz, ha ilyen szöveget választasz. Rövid, humoros. Még Slawomir Mrozek rövid csattanós-vicces prózáit is ajánlom, vagy Nagy Lajos állati paródiáit.
2011. máj. 20. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:

kösszi!!

megnézem!!!

2011. máj. 20. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem túl bonyolult Örkény (István), egyperces novellát...
2011. máj. 29. 01:27
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 29. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!