Mi a véleményetek a bécsi akcionizmusról?
Bármi jöhet.
Én valószínűleg behánytam volna bármilyen alkalmukon, már eleve a fizikai közegtől, pedig valahol nagyon érdekel a tabufeszegetés. Ellenben szerintem ez már annyira súlyos, hogy aki elment egy pl. 6 napos orgia misztérium színházi alkalomra, az ha nem volt elmebeteg, lehet, hogy teljesen zavarodottan jött el. Fel akarnak szabadítani az "ünnepre" az akcionisták, de szerintem óriási a veszélye, hogy mentális defekteket szabadítanak fel... Illetve vajon nem volt-e olyan, hogy bekerült egy-egy alkalomra egy eléggé őrült ember, akiből valóban veszélyes, akár gyilkos dolgokat hozott ki az egész, és nem állt meg annál az öningerlésnél, ami még megengedett, és nem tett tönkre másik emberi létezőket valóságosan is? ...
És akkor még a vallási vonatkozásokról nem is beszéltem. A vallásokat sokan bántják, az már csak hab a tortán. Ja meg a szexuális perverziók is.
Kissé zavarosak a gondolatok, amiket vázoltam, na de ez az egész zavaros. Csak mostanában többször elém került a téma, ezért kérdezem.
Csak provokál az előző, és valszeg azt sem tudja, mi az a bécsi akcionizmus. Mikor szoktak a híradóban premier plánban élő állatokat darabolni, összevagdosott nemi szervvel meztelenül rohangálni vagy szívószállal meginni egy nő menstruációját? Áááá...
Íme néhány video, annak, akit érdekel:
Én azt hiszem, nem nézem meg :), mert annyira beleégett már néhány az agyamba, hogy nem éri meg.
Igen, provokál. Egészségeére. :) Köszi a linket! Azt hiszem, én sem fogom megnézni, mert túl sok ilyet láttam ---- és kedves provokátor: az egyetemen, tehát nem vagyok akkora perverz állat, hogy teljesen direkt, csak magamtól foglalkozzak vele. Utána rákeresgettem többször neten a különböző irányzataira, hogy vajon ezek tényleg mindig ennyire betegek-e, és találtam néhány kevésbé pszichégyilkos dolgot is. Ami olvashatónak, nézhetőnek tűnt, azt néha megnéztem, hogy megpróbáljak megérteni valamit belőlük. És értem is, csak azt nem értem, hogyhogy élnek még a legtöbben és nem a diliházban kötöttek ki. Azt jelzi, hogy annyira betegesek és aggresszívek, hogy ez nekik simán összefér természetes énjükkel... :S vagy valami ilyesmi. Még mindig nem lehet erről a témáról egyértelműen beszélni.
Kedves provokáló, örülök, hogy Te tiszta gondolatokkal, 2 mondattal el tudod intézni az alapján, amit én írok. Ó, én álságos, könyörüljön nekem az Isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!