Mikor szűnnek meg az élő koncertek?
Figyelt kérdés
Mert ma már ilyet is tudnak:
http://www.youtube.com/watch?v=DTXO7KGHtjI
Nem akarom megvárni, amikor már a legdurvább metálkoncertet is mű zenészek adják elő. :(
2011. máj. 15. 20:42
1/5 anonim válasza:
Borzalmas ez a japán nyávogás.. Amúgymeg itt is ott vannak az igazi zenekar tagok is, az egy más dolog, hogy a kamera állandóan a hologramot veszi.. Sztem sosem fognak megszünni az élő koncertek, mivel akkor az együttesek is megszünnének...
2/5 anonim válasza:
nem fognak megszűnni.Nem lenne jó :/ meg a sztároknak elég sok bevétel van ebből meg a dj-knek pl: Tiesto,Fedde le grand,armin van buuren stb...
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem fognak megszűnni az élő koncertek.
Az énekhang a videóban az nem tetszik, túlzottan nyávog. De ez a hologramm végülis egész élethűre sikeredett, lehet élőben jobban tetszett volna.
4/5 anonim válasza:
Ez a hologrammos nagyon jó! Nekem nagyon tetszik. :) De azért ne szűnjenek meg az élő koncertek, jók azok.
5/5 anonim válasza:
Nyugi, ez csak Japán. Majd elmúlik :D
Amúgy meg szerintem már régóta van olyan, hogy műzenészek állnak a színpadon, és előre felvett anyagra rángatják magukat (sajnos), viszont az élőzene soha nem fog eltűnni. Legalábbis merem remélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!