Miért szűnnek meg sorban az értelmes műsorok, miközben a szennyműsorok virágkorukat élik a Tv-ben?
Annyira felháborítónak találtam ezt a cikket: [link]
Miért kell azt a kevés értelmes műsort tötölni, ami van? A kibeszélőshow-k, meg a "celebek" idétlenkedései annyira nézettek? Ez hogy lehet?
Úgy, hogy semmi értéket nem tisztelnek az emberek mostanában. Ez kell "nekünk": Mónika show, és társai.
Nem értem én sem, felháborító!
És éppen a Vágó-műsorral kapcsolatban csinálják ezt, aminek szerintem elég nagy nézettsége volt az RTL-n.
A művelt, okos emberek, akiktől tanulni lehet, nem kellenek, Győzike kell a MAGYARNAK, meg Kiszel Tünde.
Egyetértek az harmadikkal.
Nekem is kezdetben csak ilyen kis csomagom volt, ami tele ilyen bulvárral, meg nézhetetlen adókkal, de most már nagyobb van és vannak nézhető csatornák pl. National Geographic, Animal Planet, Discovery.
Ezek ismeretterjesztők, de ha híreket szeretnék nézni, arra is csak három épkézláb csatorna van: a HírTV, az EchoTV és a DunaTV.
DVD, könyv, újság, beszélgetés...?
Nem kötelező szennyet nézni.
Gyanítom a kérdezőnek egyáltalán nincs kábeltévé előfizetése,sima tetőantennás megoldás lehet. Bocs ha nem így van,de nekem így jött le.
Nos,ez így ingyenes,és nem mindenki engedheti meg magának még az olcsó csomagot se.
Sajnos a mostani szenny műsorokra van igény,és amíg az idióta vetélkedő,celeb,meg ki mit tud műsorok nyerségesek /emeldíjas sms szavazás,reklámbevételek stb-stb/ addig ezt a szemetet fogjuk látni és az értelmes műsorok eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!