Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szűnnek meg sorban az...

Miért szűnnek meg sorban az értelmes műsorok, miközben a szennyműsorok virágkorukat élik a Tv-ben?

Figyelt kérdés

Annyira felháborítónak találtam ezt a cikket: [link]

Miért kell azt a kevés értelmes műsort tötölni, ami van? A kibeszélőshow-k, meg a "celebek" idétlenkedései annyira nézettek? Ez hogy lehet?

2009. okt. 16. 12:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
95%
#átrakják
2009. okt. 16. 15:57
 22/36 anonim ***** válasza:
61%
A Vágó egyszerűen lejáratta magát azzal, hogy "politikailag exponálta magát", hülyét csinált saját magából, egy pojácát! Az ország első számú művelt embere, a "menza maga". Bebizonyította, hogy az intelligencia és a műveltség nem jár kéz a kézben... Ciki lett ettől szerintem már az rtl-nek is.
2009. okt. 16. 16:13
 23/36 anonim ***** válasza:
97%

vannak jobb adók is

discovery spektrum

film+ film+2

2009. okt. 16. 16:18
 24/36 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként a Milliomosnak 1000%, hogy leesett a nézettsége. Nem saját maguk ellenségeik ezek a s.ggfej tévések sem. Money-money, megy a harc a reklámozókért. Meg megy a hülyítés, a hülyeség ezerrel, az állandó majmolás, koppintás a külföldi adókról. Persze az értékeset csak módjával, meg félig-meddig vesszük át. Igazi felüdülés néha német adóra tévedni, még a reklámok is színvonalasabbak. Egyetlen előremutató műsorfajta a tehetségkutató, de ott is a zsűritagoknak sablonokba kell bepasszolniuk, az egyéniségeket sem itthon találják ki, hanem hozzászabják a külföldi példákhoz, gyomorforgató néha...
2009. okt. 16. 16:27
 25/36 anonim ***** válasza:
39%
Mivan, engem mindig lepontoztok? Oké játszunk ilyet!
2009. okt. 16. 16:49
 26/36 A kérdező kommentje:

Vágó és az rtl klub szerintem azonos politikai oldalon állnak (nem az én oldalamon). De most igazából nem is Vágóról szerettem volna vitatkozni, csak példának hoztam fel, mert az ő műsora tetszett.

Köszi a választ mindenkinek!

2009. okt. 16. 18:29
 27/36 anonim ***** válasza:
66%
Azt veszik le ami nem nézett, magyarul nincs rá igény. Nem kötelező csak Tel-Aviv2-t és Retek Klubbot nézni, vannak rendes adók is pl. DunaTV, EchoTV. De tévét nézni se muszály. Én pl. az utóbbi időben igyekszem kerülni. Egyébként csak megjegyzem nekem a zsidó Vágó műsorai sem tartoznak az értelmes műsorok közé. De ez többnyire már csak az én antiszemitizmusom miatt van.
2009. okt. 16. 19:50
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne Duna Tv és normális adók, de akkor valaki segitsen azokon, akiknek nincs műszaki lehetőségük jobbra, sőt, ami még szebb: a digitális adással sok százezer embert ki fognak zárni a tévézésből. Ha nincs pénzed, akkor ne akard nézni! Ezt Amerikában megoldották ingyen, nálunk arra se képesek, hogy normális műsorokat adjanak.
2009. okt. 16. 21:17
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom - javítsatok ki, ha tévedek -, számítógépen bizonyos technikai eszközökkel megoldható tévénézés, szóval akár az is, hogy értelmes adókat lehessen fogni. Persze nem ért hozzá mindenki, de akinek tényleg nem tetszik a szenny, az ne is nézze, én se nézem, ami nem tetszik, én mást nézek, vagy semmit éppen, mert olyan is van, hogy nincs bekapcsolva a tévé.

Sokan csak azért kapcsolják be a tévét, hogy legyen egy háttérzaj, vagy megszokásból, de lehet, hogy oda se figyelnek, viszont a nagy okosok ebből szűrik le a statisztikát, hogy mekkora a nézettség, hát ha nem lenne olyankor bekapcsolva azoknál, akiknek nem tetszik, talán megcsappanna a nézettség, és talán elkezdenének gondolkodni, hogy mi is a gond a műsorokkal.

Vágó Pista bácsi megöregedett, és túl sok olyant árult el magáról, amit nem kellett volna, a műsorai amúgy jók voltak, mármint a vetélkedők, én is próbáltam fejtegetni a feladványokat. De például ott volt Vitray Tamásnak is egy műsora, okos feladványokkal, ami betelefonálós volt, na, az például egy jó betelefonálós volt. De emlékszik például valaki még a tévés amőba játékra? Na, én azt is néztem :-) Kár, hogy ilyen már nincs. Fábry se volt rossz régen, csak ő is elkezdett belefásulni, és egyszerűen már nem tudok olyan jót szórakozni rajta, mint anno, mert próbálja felvenni a szenny stílust, amire látszólag vevő a közönség, gyakorlatilag szánalmas az egész.

Őszintén, akinek itt a válaszolók között technikailag lenne lehetősége más csatornákat nézni a szennyen kívül, hányszor néz mást egy héten? Mert én csak a Forma1-re kapcsolok át célzottan az RTL-re, mert élőben szeretem nézni, persze aztán megnézem az ismétlést a Sport klubon is, ha van lehetőségem :-) Viszont én rendszeresen más műsorokat és más csatornákat nézek, nem a bulvárt.

2009. okt. 16. 22:14
 30/36 anonim ***** válasza:
85%

Én az RTL-en nem is nézek mást csak a Forma 1-et meg csütörtök esténként a Showder-t.

Szerintem a többi kibeszélősó meg sorozat csaj szenny.

2009. okt. 17. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!