Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan lehet nagy papírfelület...

Hogyan lehet nagy papírfelületet könnyen beszínezni a festésen kívül?

Figyelt kérdés
Tegnap a papírboltban vettem egy A1-es méretű lapot, hogy majd rajzoljak rá, találtam is egy képet ötletnek, de több mint a fele bíborvörös és a ceruzával nem tudnám jól megcsinálni mert egy nem lenne elég és 2 egyforma sincs. A festéssel pedig az a baj hogy nem tudom sehova se tenni száradni. (A kép többi részét ceruzával színezem.)
2011. máj. 14. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy, mint Mr. Bean tette. A lap elé helyezel egy fél liter festéket, bele egy petárdát és futás...
2011. máj. 14. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem értem - ha nincs helye száradni se, hogyan rajzolod? Egy vizes alapú festék szerintem max. 10 perc alatt megszárad. Inkább arra vigyázz, hogy ha festesz, és nem elég vastag ill. nincs kifeszítve, hullámosodni fog a papír.

Esetleg vegyél egy pasztellkrétát és dörzsöld át - de arra már nem tudsz majd rajzolni.

2011. máj. 15. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!