Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel lehet egy fénykép...

Mivel lehet egy fénykép bizonyos részét beszinezni?

Figyelt kérdés

Profi módon, egyszerű programmal.

Paint kizárva, túl mesterkélt.

2011. febr. 5. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Mégis hogy beszínezni?

Amúgy az ingyenes magyar nyelvű GIMP biztosan megfelel a célra.

2011. febr. 5. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Paint.NET, Gimp, Photoshop?
2011. febr. 5. 12:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk a fehér részét kékre. Nincs olyan amelyik részekre bontja a képet és kattintásra beszinezi? Rémlik, hogy volt vmi ilyesmi.
2011. febr. 5. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt GIMP-el nagyon egyszerű megcsinálni, a színválasztóval, vagy "varázspálcával" kiválasztod (a megfelelő tűréssel) a fehér színt, majd átmész a kitöltésre, bejelölöd, hogy a teljes kijelölést töltse ki, rákattintasz a kijelölésre, és kész (természetesen a megfelelő színt válaszd ki, amivel kitöltöd). Lehet, érdemesebb egy új, átlátszó rétegen megcsinálni ezt, így tudsz alkalmazni rá egy kis elmosást (csak, hogy ne legyen olyan éles színkülönbség a határoknál).
2011. febr. 5. 12:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Már nézegetem a Gimp-et, de amit leírtál, megcsinálnád képi magyarázattal, mert nem értem így. Tudom, béna vagyok, de sokat segítenél!

Köszi

2011. febr. 5. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a GIMPnél egyszerűbb a Paint.NET, és ott is lehet színt kijelölni (érzékenységváltoztatással), és persze "öntés" is van.
2011. febr. 5. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
2011. febr. 5. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Valaki írja le már részletesen, úgy mint egy tudatlannak. Érthetően, világosan. CSak égboltot szeretnék egy képre, ami tök fehér. Ennyi.
2011. febr. 6. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!