Ki a kedvenc festőtök? És melyik a kedvenc képe?
Salvador Dali
És az egyik kedvencem a pillangók. De szerintem mind szép. :) Van egy nagy naptáram a képeiből.
Neked melyik festő a kedvenced?
Jackson Pollock és a No. 5, 1948
Egyrészt mert nagyon szépnek találom azt ahogy a színek fel vannak festve másrészt mert szerintem nagyon nagy elme aki annyira sok mintát fel tud vinni 1 vászonra.Tudom ,hogy butaság ,de olyan mint 1 paca amit ,ha sokáig nézünk más és más alakot találunk.
Igen most leírtam az absztrakt definícióját,de akkor is ez a kedvenc festményem.
Nekem Monet a kedvencem.
Gondoltam hogy Dalít fogja valaki írni, mert nagyon népszerű és tényleg érdekes világot alkotott, de nekem egy kicsit üres a festészete.
Első vagyok.
Volt szerencsém látni élőben is a képeit. Nekem nagyon nem az üresség jut róla eszembe. bár kinek a pap...
John William Waterhouse
Kedvencet nem tudnék mondani tőle, de van néhány a szívemnek különösen kedves festménye :)
Rembrandt:)
És nincs kedvenc képem.. mindig más, minden műve gyönyörű, mindig nagyot alkot... ezért ez mind a kedvencem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!