Tetszik a rajzom? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
2011. ápr. 18. 22:15
1/14 A kérdező kommentje:
(ja es nem tanultam,csak youtuberol,meg konyvbol..)
2011. ápr. 18. 22:17
2/14 anonim válasza:
nekem nagyon tetszett igazán ügyes vagy, bár nekem túl erőltetettnek tűnik,egy kicsit egy képpé kéne varázsolnod már ha érted mire gondolok,mert így csak külőnálló képek egy papíron,de tehetséges vagy szerintem!
3/14 anonim válasza:
Te kis Salvador Dalí :)
Amúgy a kézügyességed jó, a téma megfogását, kifejezését kellene csiszolni, de ehhez jó alap, hogy a kézügyesség ok.
5/14 anonim válasza:
Enyhén elvont, de nagyon jó! Én nem értek hozzá, csak azt látom, hogy jól néz ki!
6/14 anonim válasza:
nagyon jó lett!! még egy kis lsd kellene mellé és akkor összeállna a kép XD
7/14 anonim válasza:
az arányokra és az árnyékokra( főleg a kéz mutatóujja) jobban ügyelj, de látszik hogy őstehetség vagy:) sok sikert:))
8/14 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindenkinek!! :) meg sokat fogok gyakorolni
de azert meg irhattok :D
2011. ápr. 19. 17:31
9/14 anonim válasza:
Nagyon jó! Tetszik az elvontsága és technikailag is ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!