Van értelme folytatnom a rajzolást/ esetleg festést?
A helyzet az, hogy szeptember óta nem igen rajzolok magamtól. Mert nem is érek rá, és mert nem tudom, hogy érdemes-e ebbe időt fektetnem. A télen elég sok képet csináltam megrendelésre, amik szerintem egyre rosszabbak lettek, persze azért tetszett a vevőknek. Ne tudom miért rontottam el őket, talán a határidő miatt, hogy akkor is kellett csinálnom, amikor nem volt hozzá kedvem.
Itt van pár régebbi képem. Szerintem ennél már csak rosszabbul tudok rajzolni. Vagy gyakorlással újra belejövök?
szia nekem teszenek a dolgok amiket csinaltal szerintem mindenkeppen ilyen palyara kellene lepned.
Az h nem vagy elegedett a mostani kepessegeddel az pont arra jo h tovabb "hajtson".
Regen en is ilyen suliba akartam jelentkezni akkor a felveteli 4 rajz volt 4 ora alatt:csenelet,szek,portre, es egy megfohatatlan:tuz, viz... persze ez regen volt
ha megrendelese rajzolsz nem feltetlenul fogod szeretni hiszen a tema nem a tied
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!