Egy powerpointot kell készítenem Amerikával kapcsolatosan bármiről a suliba. Előző félévben Disneylandről csináltam, nagyon jól sikerült. Egy jó téma, ami érdekes?
Ha Amerikával kapcsolatban bármiről lehet, akkor én lehet, hogy híres amerikaiakról csinálnék. Pl. híres amerikai sportolók, írók, zenészek, ami téged érdekel.
Vagy a másik, pl. bevándorlók az USA-ban, itt lehetnének képek a különböző negyedekről, pl. kínai negyed, stb. Rengeteg nép él az USA-ban, és valamilyen szinten mindegyik magával vitte a saját kultúráját, van sok kínai, mexikói, olasz, stb.
Vagy nem tudom mennyire muszáj a jelenhez ragaszkodni, esetleg lehetne az 1800-as évek Amerikájáról is készíteni, hogyan éltek akkoriban az emberek az akkori nagy városokban, és hogyan a falvakban, farmokon.
Vagy még eszembe jutott a kedvenc korszakom, a 40-es/50-es évek Amerikája, pin-up stílus, Marilyn Monroe, korabeli filmek (ha jól tudom, akkor jött divatba az ún. "rémfilm", mai szemmel elég viccesek), korabeli zenék, divat, stb.
Nem általában Hollywood, hanem magyarok a filmgyártásban.
Foci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!