Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Minek hívjuk az olyan embereke...

Minek hívjuk az olyan embereket akik művésznek hiszik magukat, de nem azok?

Figyelt kérdés
különlegesnek, és értékesnek tartják magukat, nem képesek beilleszkedni, érzékenyek, gyakran sznobok, lenézőek, furcsák... tehát konkrétan 1 kis álomvilágban élnek... mi erre a jó szó? deviáns?
2011. jan. 18. 00:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
műkedvelő
2011. jan. 18. 09:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Lúzernek?
2011. jan. 18. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Szimplán idióta - legalábbis számomra.

Zenész vagyok, sokszor találkozom ilyenekkel. Hogy ő annyira iszonyúan tehetséges, csak a körülmények... meg az apja, a párja, stb. Ha megjegyzem, hogy talán le kéne ülni gyakorolni, akkor meg fel van háborodva.

Aztán meg nem érti, miért nem vagyok hajlandó vele zenélni. Mivel a hozzáállásával és a rossz játékával engem is minősít.

2011. jan. 18. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Én csak ripacsnak hívom vagy okostojásnak...
2011. jan. 18. 11:25
 15/18 anonim ***** válasza:
A tinik 80%-a művészléleknek vallja mert a környezete nem érti meg. Aztán vagy tényleg kiderül a tehetség, és ha még alkot, komponál, ír valamit, mondanivaló is van mögötte, akkor tényleg művész. Ha meg nem, akkor olyan ember, aki különb szeretne lenni, de nem tud, vagy nem akar.
2011. jan. 19. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem értenek meg, még nem vagy művész
2011. jan. 31. 17:02
 17/18 anonim válasza:
celeb
2011. febr. 11. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Művész legjobb barátja.
2012. jún. 11. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!