Gitárt szeretnék venni az alábbi feltételekkel (? )
Figyelt kérdés
nos, kezdő vagyok ezen a téren és érdekelne egy olyan gitár amivel úgy elkezdheték tanulni, szóval nem valami nagyon profi méregdrága kéne hanem valami olyan amivel megtanulhatok. Tudnátok valami ilyesféléket linkelni esetleg? Vagy ha nincs link akkor csak a gitár típusát/nevét lírhatnátok. Köszönöm :)2011. jan. 17. 18:07
1/4 anonim válasza:
Én itt vettem 12.500-ért egy Stagg C nemtomhanyast, 4/4-est, feketét, tök jó volt meg minden és ha újra akarnék venni (első gitárom volt), akkor is azt venném mert tök szép hangzása volt és szép is meg minden, de ez ugye látszik is, csak pár hét eltelte után rájöttem, hogy a gitározás nem az én sportom, úgyhogy meghirdettem neten és eladtam :) de azt a pénzt tökéletesen megéri, többet egy kezdő, tanulógitárért szerintem nem is nagyon érdemes adni, annyival úgyse jobb, méregdrága gitárt elsőnek venni meg felesleges.
2/4 A kérdező kommentje:
igen valóban nem éri meg kezdőnek drága gitárt venni :) köszönöm szépen a segítséged :D
2011. jan. 17. 18:23
4/4 anonim válasza:
Hát...ha kezdő vagyok, akkor egy 10000 Ft környéki, nylon húros klasszikusat érdemes venni! Azzal toltam én is egy évig és csak azután vettem egy fémhúrosat! De mondjuk az úgy megviseli az ujjadat, hogy csak pengetővel fog menni az első pár hónapban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!