Szeretek rajzolni de? (Lent részletesen)
Nagyon szeretek rajzolni, de lenne egy problémám. Én nem tudok saját magamtól rajzolni, mert nincs kreativitásom és ezért csak másolni szoktam. Általában fantasyt.
Nincs valami mód, hogy kreativitásra tegyek szert? Tudom ez elég hülyén hangzik.
És amúgy érhet-e kritika azt illetően, hogy én nem tudok rajzolni csak másolni? Persze ha valakinek megmutatnám a rajzaimat (amit erősen kétlek) akkor kijelenteném még mielőtt félreértés történne, hogy ezt nem saját magamtól rajzoltam.
Köszi a segítséget, sikerült végre.
Itt a link: [link]
Még csak 3 rajz van fenn, de majd később lesz több is.
Jó taktika 16:09 válasza,rajzold le az alapot és aztán másítsd meg a haját,a szemét,a ruháját...
Mindenkiben van kreativitás.Én is azt hittem hogy nincs,de elkezdtem azt csinálni hogy elővettem egy lapot akármikor,mondjuk akár szünetben is,és mindenféle random irkafirkát pingáltam,teljesen ész,terv és akár kedv nélkül,egészen addig amíg észre nem vettem hogy bakker ez olyan mintha egy lány haja lenne,tovább csináltam,úgy hogy közben néztem az osztálytársaimat és a pózt amibe rakták magukat lemásoltam gyorsan.Változtattam rajta néhányat és egy egészen szép rajz lett.
rajzfilmrajzoló képregényszínező vagy minek hívják az ilyet
ezek igényelnek rajztudást de kreativitást nem
Nem tudom mit akartál írni de biztos.
Amúgy meg mondtam, hogy nincs kreativitásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!