Szeretek rajzolni de? (Lent részletesen)
Nagyon szeretek rajzolni, de lenne egy problémám. Én nem tudok saját magamtól rajzolni, mert nincs kreativitásom és ezért csak másolni szoktam. Általában fantasyt.
Nincs valami mód, hogy kreativitásra tegyek szert? Tudom ez elég hülyén hangzik.
És amúgy érhet-e kritika azt illetően, hogy én nem tudok rajzolni csak másolni? Persze ha valakinek megmutatnám a rajzaimat (amit erősen kétlek) akkor kijelenteném még mielőtt félreértés történne, hogy ezt nem saját magamtól rajzoltam.
A másoláskor próbálj el-el rugaszkodni az eredetitől. Tehát pl. ne olyan ruhét rajzolj, ne olyan hajat... stb.
Egy idő után kialakul benned a saját kreativitásod is.
Valamint a műveidet oszd meg másokkal (pl. a DeviantArt nagyon jó erre, ott szokatm én is publikálni a rajzaimat, képregényemet) és a visszajelzésekből nagyon sokat tanulhatsz.
Valamint ott egy csomó oktató rajz is van, abból is sokat tanulhatsz.
Köszönöm a tippeket, várok még.
Utolsó: már be is regisztráltam ide és rövidesen töltök is fel képeket. Elküldenéd a te DeviantArt oldaladat? Szívesen megnézném a képeidet. :)
Van fenn a felső sötétszürke sáv. Ott van egy olyan gonb, hogy "Submit". Itt rákattintasz a "Submit art" gombra. "Which file?" --> tallózol, és feltöltöd, majd beállítod a beállítani valókat.
contains mature content-nél ha van valamilyen meztelenség a képeden, akkor yes, ha nincs, akkor no.
Submit to Featured - gondolom, még nem csináltál mappákat
Choose licence - na, ezzel nem kell foglalkozni
Submit gomb
ne mondd, "nincs kreativitásom"-gyakorolj és lesz majd, amikor érzed, hogy valamit meg kell képileg alkotnod -és addigra meg van a technikai tudásod.
Jobb lenne ha "élőt" rajzolnál-festenél le, vagyis nem rajzot másolnál
Nézd csak: Van Gogh egy egyszerű kávéházat, utcarészletet festett le:
vagy egy szobabelsőt:
- de az emberek azóta sem tudnak betelni szépségével.
A titka: meg volt a technikai tudása - és ihletetten dolgozott.
Mindig kiír valami szöveget.
Sorry we are unable to load scripts that are requied for the submission process to work.
Please try reloading the page.
Próbáltam többször betölnei, de nem jártam sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!