Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Merry Christmas? Megnézitek,...

Merry Christmas? Megnézitek, mit rajzoltam?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 24. 16:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

64%os vagyok.

Mit ad isten, én egy tervező grafikus vagyok, vagyis határozottan nem áll tőlem távol az alkotás. Továbbá sem a hiperreálért, sem az aranyozott mikulásért nem vagyok oda.

Amúgy megnéztem a teljes galériádat, és csak úgy zárójelben jegyzem meg, hogy a mangulás nem vezet túl messzire alkotás terén, komolyabb körökben okkal nézik le. Aztán látom, hogy ezt az egész deviantartot ellepi a csillogó szemű pikácsuk tömkelege, hát mondom...

De mind1, csináld csak tovább, de ha egyszer közszemlére teszed, birkózz meg a negatív kritikákkal is, mert így nem jutsz sehova.

U.i.:Az erős képed egész kellemes, azt a kis mangát leszámítva belőle :D

2010. dec. 28. 13:35
 12/19 A kérdező kommentje:
A mangásat a saját kedvemért rajzolom, nem ebből akarok megélni. Tudom, hogy miért nézik le, beszélgettem erről grafikusokkal meg felvételiztető tanárokkal.
2010. dec. 28. 13:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Amúgy ez meg különben sem mangás.
2010. dec. 28. 13:47
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Hova felvételizel?
2010. dec. 28. 16:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez milyen kérdés már? Sehova. Most fogok államvizsgázni képanimátor szakirányon.
2010. dec. 28. 17:28
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Ójaj! Hát most ez a kedveske rajzol egyet, boldog karácsonyt kíván, és egyből elemezni kell, hogy hogyan írta, hogyan rajzolt, hány éves, hol tanul...te jó ég, ez egy kedves gesztus, és mindenki boncolgatni kezdi? Nem Picasso, nem egy olyan rajz, amit én kitennék, meg sokan mások sem, ahogy elnézem, de valakinek tetszik, és amúgy is szerintem a gesztus meg a szándék a lényeg nem? -.-' És szerintem aranyos rajz, és én személy szerint köszönöm, neked is Boldog karácsonyt így utólag (:
2010. dec. 28. 22:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, gesztus volt, neked is, meg BUÉK!
2010. dec. 29. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ti csak cs*sztetni tudjátok az embereket!

szerintem nagyon szép, nagyon ügyes vagy! Szintem valami rajzzal kapcsolatos munkát válasssz :)

2011. febr. 15. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban rajzolok😝
2018. dec. 24. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!