elöző kettő!
Ne legyetek már ekkora magyarok bas×szátok meg!
Nem mindegy hogy írja ki?
Nekem, és egy másik arcnak, akinek kitörölték a cenzorok a kommentjét, mert nem tetszett nekik. Azt fejtettük ki, hogy nem értjük miért angolul írod ki a boldog karácsonyt.
Meg én azt is írtam, hogy nem tetszik a rajzod, és szerintem ízléstelen giccsparádé.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:01 -nak
Figyelj! Mindenkinek lehet véleménye, nem erről van szó. De tudod, amikor olyan mondja meg, hogy szar egy rajz, ami maga nem alkot - vagy nem mutatja meg -, attól csak egyszerű provokációnak hangzik. Úgy emlékszem, valaki megkérdezte, hány éves vagyok. Ennyire számít? Azért angolul írtam ki, mert egy nemzetközi oldalra töltöttem fel először, aztán - naivan - gondoltam, ide is belinkelem, hogy kedves vitatársaimnak is boldog karácsonyt kívánjak, de úgy látszik, fölösleges volt. Neked ez a giccses, nekem az agyon aranyozott, masnizott, mikulásozott képek. Mutass jobbat, ha nem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!