Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miről szeretnéd, hogy szóljon...

Miről szeretnéd, hogy szóljon a versed, rajzod, festményed, könyved?

Figyelt kérdés

Mi az a téma, amit szeretnél kidolgozni? Vagy mi az az ihlet, amit már megvan, de nem tudod felhasználni?

Remélem értitek a kérdést.

Ez csupán csak érdekel.

Előre is köszönöm!

16/L

2010. dec. 12. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem egy történetet megírtam már, közzé is tettem, jó véleményeket kaptam, és mikor belekezdtem, úgy voltam minddel, hogy igen, ez lesz az, de a végére mindig rájöttem, hogy egyáltalán nem azt akartam kihozni belőle, ami sikerült. És ez így megy minden alkalommal évek óta... Komolyan mondom, ha egy történetet összehozok, amivel maradéktalanul elégedett leszek, abba fogom hagyni. De ez se ma lesz :P
2010. dec. 12. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Engem ez a varászlós téme mindig is érdekelt, de mióta megírták a harry pottert, úgyis mindenki koppintásnak találná... Azért gondolkozok sokat rajta, hogy eredeti legyen.
2010. dec. 12. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Én gyermekeknek írtam meséket, klassz színes rajzokkal illusztrálva. Most van beadva elbírálásra. Nagyon várom az eredményt.
2010. dec. 13. 00:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Az egyik történetem gyerekeknek szólna, kalandról, barátságról, álomvilágról.

Rajzaimban gyakran felszínre hozom a magányt, ami kínoz, az évszakokat, a misztikumot, néha szürrealizmust. A verseim érzések csupán. Ha értenék a zenéhez, és tudnák énekelni, dallá alakítanám.

2010. dec. 13. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:
rengeteg történet és kép él a fejemben, alapvetően fantasy, darkfantasy témában :)
2010. dec. 13. 15:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló, ugyanez van velem is mindig. Szörnyű.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, remélem azért, hogy sikerül összehoznia mindenkinek, amit szeretne:):)

2010. dec. 13. 16:39
 7/12 anonim ***** válasza:
a regényeket nem sikerül,egyszerűen túl hosszan elnyúlik, de kisebb meséket egy formálódó fantasy világhoz, rövid történeteket azért összehoztam már :)
2010. dec. 13. 20:51
 8/12 A kérdező kommentje:

Sokakat érint ez a fantázia világ. Ebben az a jó, hogy mindenki úgy képzeli el, ahogy ő szeretné:):)

Köszönöm!

2010. dec. 13. 21:09
 9/12 anonim ***** válasza:
szia, én most kezdem majd el,különleges sztori, mert még nem tudom a végét az élet diktálja, s én csak papírra vetem. amúgy arab világ a téma
2010. dec. 14. 11:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Remélem, sikerül összehoznod valami jót:):)
2010. dec. 14. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!