Koromhoz képest jól rajzolok?
Tanácsot, kritikát szeretnék kapni. 11 éves lány vagyok, és a korombeliekből nagyon sokan, sokkal szebben rajzolnak. :/ Mindenki azt mondja, hogy hű, de gyönyörűen rajzolok, de nem kapok semmi kritikát. Szerintetek hogyan rajzolok?
Jaja, ügyes vagy, de sztem is kicsit túldíszítetted őket, és picit babásak. Én egy kicsit szögletesebb, erősebb vonalakkal rajzolnék, megpróbálnák fénykép után készíteni skiccket, és az arányokkal, izomzattal, inakkal, térhatással is foglalkoznék.
13/l (rajzolásfüggő)
Nagyon szépen köszönöm az összes kritikát! Iszonyú hálás vagyok! :) Ígérem megfogadom a tanácsokat.
Utolsó, Gimp 2 - vel rajzolok, és innen tudod letölteni: [link]
"majd akkor fogsz jól rajzolni ha ezt fejből rajzolod!"
Ezzel a mondattal én sem értek egyet. A rajzaim és festéseim mellett a kiállításokon mindig simán elmennek az emberek, miközben azt mondják lazán egymásnak, hogy "szép fénykép". Azóta már mindig kiíratom a képeimhez, hogy grafika vagy festmény, de még így is vannak olyanok akik nem hiszik el, hogy azok festve vagy rajzolva vannak, mert megtéveszti őket a hiperrealista stílus. És fényképről szoktam csinálni a képeimet...de akkor ezek szerint én se tudok rajzolni....... :D
Kérdező: ahhoz képest, hogy 11 éves vagy nagyon ügyesek a képeid. Csak egy tipp: próbálj ki minél több technikát, és stílust, és témát. De a lényeg az, hogy megtaláld azt amit szeretsz csinálni.
Minden jót! :)
Hm hát ezt én is megtudnám😒
Egybkémt jól rajzklsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!