Koromhoz képest jól rajzolok?
Tanácsot, kritikát szeretnék kapni. 11 éves lány vagyok, és a korombeliekből nagyon sokan, sokkal szebben rajzolnak. :/ Mindenki azt mondja, hogy hű, de gyönyörűen rajzolok, de nem kapok semmi kritikát. Szerintetek hogyan rajzolok?
Szia!
Szerintem is gyönyörű, csak egy kicsit érdekes a színhasználatod. A fejből való rajzolást, szerintem úgy érti hogy amikor már nem kell előtted lennie egy képnek tárgynak bárminek, hanem már emlékezetből,elképzelésből fog menni.
Szerintem korodhoz képest meglehetősen szépen rajzolsz.Csak azt nem tudom,hogy amiket rajzolsz az valamilyen rajzfilmből van,és hogy te ezt jól begyakorolta?!
Valójában akkor derül ki,hogy hogyan rajzolsz,hogy ha leülsz és megrajzolsz egy csendéletet. Az sok mindent elárul,de ha te ilyen figurákat rajzolsz , szerintem nem tudsz meg sok mindent.Biztos van egyébként benned több is ;)
15/F aki művészeti középiskolába jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!