Milyen érzelmeket vált ki belőled a rajzom?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy anatómiailag pontos-e vagy szereted-e a manga stílust, hanem kizárólag az érzelmek érdekelnek.
egyértelműen félelem
(gonosz erdőben félős kis rókalány)
Érzékelhető ,hogy hideg van ott amit rajzoltál.És elég ürességet váltott ki a rajzod,mert sok a fehér szín.A narancssárgás szín pedig inkább egy kellemetlen szín rossz ránézni.
Viszont belőlem nem váltott ki félelmet, inkább ilyen meglepődöttségest.
-ez az én szubjektív véleményem,akinek nem tetszene ne szedje le a fejemet-
Remek kép, nekem nagyon tetszik.
Elhagyatottságot érzek valamiért, mert a kislányról nekem a tizenkilencedik századi filmek árva gyermekszereplői jutnak az eszembe (a ruhájáról és az arckifejezéséről egyformán).
A másik pedig, én imádom a havat, de ezen a képen a hónak van valami különös baljós, vészjósló hatása, talán az üresség, mint már mondták előttem.
Mindenesetre nagyon jól sikerült!
Utolsó előtti vagyok.
Én is imádom az erdőt, de nekem ez a naplementei narancsos-sárgás színek a hóval, egy félő kislánnyal és egy ilyen erdővel olyan baljós. A fák is, meg minden: az ég, az üresség, a színhasználat... mint olyan vészjósló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!