Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tetszik a rajzom? (kép)

Tetszik a rajzom? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Várok minden kritikát nagyon szívesen!!

Még nincs teljesen és a feje meg pár dolog!!

15/L

2010. nov. 24. 21:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Pár év gyakorlás és jó lesz. Kézfej, lábfej, arc, fenék rész és a comb csatlakozásán dolgozni kéne. De a korodhoz képest jó. Ha komolyna érdekel a rajzolás, akkor szunyoghy andrás rajz abc című könyvét nézd meg egy könyvtárba.
2010. nov. 24. 21:52
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Korodhoz képes elég gyenge. De próbálkozásnak jó.
2010. nov. 24. 22:05
 13/25 Nonxi válasza:
100%
Van még mit fejlődnöd:) itt a könyv, amit az egyik válaszoló említett! *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. nov. 24. 22:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg korodhoz képest igenis jó, ennyi idősen én is így tudtam rajzolni. Hazel Harrison Művészakadémia könyve meg segít megtanulni, hogyan kell a színeket használni. De a neten is nézelődhetsz, vagy kézzel rajzolt gyerekkönyvek is hasznosak, a jó színes tónusok eléréséhez.

Szerintem csak így tovább, jó rajzolást!

uff: megmutatom, hogy én hogy kezelem a színes ceruzát, nyugodtan másold a ceruzakezelésem, nem haragszom meg érte.

( [link]

[link]

Még annyit hozzáfűzök, hogy komponálj! Vagyis a háta mögött sokkal több tered hagytál, mint előtte, és pont fordítva kell. Szerintem meg nem is mangás, aki ezt mondja, az nem tudja, milyen egy mangás kép.

2010. nov. 25. 08:59
 15/25 anonim válasza:
100%
nekem tetszik, habár..szerintem aránytalan a feje, és jobban kidolgozhattad volna a lábát is.. egy kis "továbbfejlesztéssel" nagyon jó kis rajz lehet
2010. nov. 25. 19:01
 16/25 anonim ***** válasza:

hát attól függ mit szeretnél kezdeni, hobbi rajzolónak jó leszel

11-25 08:59 nekem az Tied se tetszik különösebben, sablonrajz kb. és giccses is.

2010. nov. 30. 09:44
 17/25 anonim ***** válasza:

Mit értesz azon, hogy sablonrajz? A giccsest elfogadom, tudom, hogy az.

De nézd meg a többi rajzomat is, mielőtt véleményt alkotsz! Nem azért tettem fel, hogy megmondjátok, milyen, hanem, hogy a kérdezőnek ötletet adjak, hogyan is lehet színezni.

2010. nov. 30. 10:53
 18/25 anonim ***** válasza:
sablonon azt, hogy nem eredeti sokan rajzolják kb ugyanezeket ezeket, [link] ezeken vannak a rajzaid? itt egyet látok csak, az sokkal jobb mint amit felraktál
2010. nov. 30. 11:02
 19/25 anonim ***** válasza:
Áááh, szóval a stílusra gondolsz! Értem. Igen, ott vannak a rajzaim. (Amit felraktam, három éves, szóval nem mostani)
2010. nov. 30. 11:12
 20/25 anonim ***** válasza:

08:59, bejelölhetlek devin? :) katt: www.thestralove.deviantart.com

A kérdésre: Nekem kicsit fura. Nem tudom miért. Talán mert nem vagyok az ilyen rajzokhoz hozzászokva. :) De szép.

2010. nov. 30. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!