Mit rajzoljak művészeti suliba?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és mindig is szerettem rajzolni, festeni, most pedig beiratkoztam egy művészeti suliba. (Még azért kezdő vagyok) Az első feladatom az lenne, hogy rajzoljak valamit. De ez így nem túl konkrét, tudtok adni ötleteket? Valamit amit egy művészetis tanár szeret?#művészet #mit rajzoljak?
tegnap 16:44
2/3 anonim válasza:
Ne olyat akarj rajzolni, amit esetleg a tanár szeret, hanem amit te szeretnél. Te tudod, milyen rajzokat készítettél eddig, milyen témákat szeretsz, ebböl válassz olyasmit, ami érdekel.
Mellesleg azért kéri ezt, hogy megtudjon valamit az eddig elképzeléseidröl, érdeklödésedröl, képességeidröl - ezért nem az a lényeg, hogy a tanár mit szeret.
3/3 anonim válasza:
Kettes jól mondja, az ilyen első feladatok arra vannak, hogy a tanár lássa, milyen szinten vagy jelenleg. Rajzolj azt, amit általában szoktál, olyan eszközzel, amivel magabiztosan tudsz bánni. Bár a helyedben kerülném a mangafigurákat, azt nemigen szokták díjazni vagy komolyan venni (igen, tudom, hogy az is művészet és Japánban mekkora ázsiója van, de ez itt nem Japán, Európában a művészeti sulik még mindig a nyugati hagyományokat preferálják, pláne alapozásnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!