Szerintetek mit rajzoljak?
Figyelt kérdés
Nem tudok mit rajzolni ötletek?
De kérlek titeket, ne hülyeségeket írjatok.
2020. máj. 3. 18:08
2/8 anonim válasza:
Anti-aktot. Répa leveset, amit fújnak.
3/8 anonim válasza:
Ha nyitva lesznek menj el múzeumokba, kultúrális helyekre... a müvészethez ihlet kell! Találd meg te is..
5/8 anonim válasza:
Sivatagi manót. Nem hülyeség, ha karakteralkotásban jó vagy.
6/8 anonim válasza:
Harcos karaktert, fanartot, csináld meg a shape-challenget, filmjelenet-szerű rajzot, kentaurt, fegyvereket. Fess valami firkát, hozz ki belőle valamit.
Igazából azt vettem észre, hogy általában ha én rajzötleteket kérek, akkor csak azért nem csinálom meg őket :D
Lehet, hogy azért nincs ötleted, mert kicsit időre van szükséged. Nem kell mindig erőltetni. Menj el sétálni, nézz filmeket, videoklipeket (ezutóbbi nekem sokat segít, főleg, ha kicsit elvontabb).
7/8 anonim válasza:
Keresgélj ötleteket Pinteresten vagy tegyél fel kérdéseket önmagadnak. Pl.: Mit szeretek? Mi érdekel igazán? Milyen témakör jön be nekem manapság? Milyen mondanivalót szeretnék kelteni az emberekben, hogyha megmutatnám nekik a rajzomat? ilyeneket...
8/8 anonim válasza:
Képzeld el, milyen rajzot tartanál szívesen a kezedben, mit tennél ki szívesen a faladra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!