Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A lányom évek óta fuvolázik,...

Bizalom2 kérdése:

A lányom évek óta fuvolázik, nagyon ügyes, de sok fuvolista van, nehezen találja a helyét. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a fuvola mellett milyen hangszert válasszon, amivel javíthatja az esélyeit, hogy zenei pályán elinduljon vagy megmaradjon?

Figyelt kérdés

dec. 2. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Remélem, ezt a hülyeséget nem ülteted el a fejében.

Ha ezt a hangszert szereti, csinálja ezt. Ez csak egy eszköz. Ha zenei pályán kaar érvényesülni, arra rengeteg lehetőség van: komolyzenében zenekarok, saját kompozíciók, nyitás könnyűzene felé stb. Hogy számára milyen konkurencia van, az a céltól függ, de én még életemben nem találkoztam komoly művésszel, aki a konkurencia miatt aggódik, mint valami marketinges.

Egyébként tanulhat bármit, ami érdekel. Ha nem érdekli, akkor sem fog azért megtanulni egy hangszeren, mert egy piaci elemzés szerint arra van igény.

dec. 2. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem jobban jár, ha a fuvolára koncentrál, esetleg alap zongora (azt a legtöbb zenész szokott tudni valamennyire, ha nem is profi szinten), HA ő is akarja.

Ha tényleg nagyon ügyes, majd meglesz a helye. Fuvolásból nem kell olyan sok egy nagyzenekarba, de lehet hogy két három másik zenésszel saját kis együttessel is lehet sikeres. El kell járni ismerkedni, érdeklődni. Neki, nem neked. Ha neki is fontos lesz annyira, majd tesz érte. Ha meg inkább neked fontos, hogy dicsekedhess, hogy a kislányod milyen ügyes, akkor egy darabig preaszionálhatod, de egyszer felnő és otthagy a francba az elvarásaiddal együtt.

dec. 4. 22:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat. Én is hasonlóan gondolkodom.

Most újra elolvastam a kérdésemet és megértem, hogy így válaszoltatok. Olyan röviden kellett megfogalmazni, ki kellett belőle törölnöm, nem engedte feltölteni.

Igazából az ő kétségeit hallgatva gondolkodtam el, hogy hogyan tudom jobban segíteni, mert most gimnáziumba és zenei szakközépbe is jár. És kicsit örlődik a kettő között.

Nem én ültettem el és nem erőltetem. Ő szerette volna. Így is nagyon büszke vagyok rá ezért és egyéb dolgaiért egyaránt.

Még egyszer köszi!

dec. 6. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Tehetség kérdése, hogy mihez kezd vele.

Mi is a cél alapjáraton?

Mit takar számotokra a "zenei pálya"?

Ugyanis ez roppant tág fogalom.

dec. 7. 15:22
 5/5 anonim válasza:
Én hamarosan fogok diplomázni klasszikus fuvola szakon. Ha megvagyok az egyetemmel, elkezdek tanítani, ezzel egyidőben levelezőn e szeretnék kezdeni anglisztikát vagy esetleg germanisztikát. Szóval igyekszem bekerülni idővel egy nagyobb szimfonikus zenekarba, de ha nem sikerül, van B terv
dec. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!