Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit tudnék kezdeni a verseimmel?

Mit tudnék kezdeni a verseimmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az idők során több verset is sikerült írnom. Több vissza jelzést is kaptam a verseimről, amik mind pozitívak. Volt hogy kaptam epítő jellegű kritikát is. Lett volna egy lehetőségem, egy pályázatra is beadni több versem egy éve, viszont nem volt elég bátorságom. Van esetleg valami tanácsotok? Kihez forduljak? Mit csináljak a verseimmel? Érdemes egyáltalán foglalkoznom velük? (Ha úgy adódik szívesen küldök el, egy egy adott részletet is)

tegnap 22:57
 1/3 anonim válasza:
Küld el kiadónak. Ez evidens.
tegnap 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:

A legjobb néhányat küldd be folyóiratoknak.

Alföld, Tiszatáj, Irodalmi Jelen, Jelenkor, Magyar Napló, Kalligram - ezek számítanak a legmenőbbnek, de van sok kisebb is (Forrás, Bárka, Eső, Mozgó Világ, Liget, Kortárs, Műút, stb.).

Én nemrég küldtem, van, amelyik nem válaszolt, amelyik igen, az 2-3 hónapon belül, szóval kb. ennyire kell számítani. Ha ezek után sem válaszolnak, akkor lehet cseszegetni, hogy megnézték-e már egyáltalán, de erre sem biztos, hogy válaszolnak..

tegnap 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan jelentkezhetsz pályázatokra is. Veszíteni valód nincs.

Van erre specializálódott Facebook csoport is.

tegnap 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!