Mostanában játszott színdarabok közül, melyikben van több meztelenség?
Figyelt kérdés
Egy időben jellemző volt a színházi darabokra, hogy mindent meztelenre vetkőztetett színészi játékkal fejeztek ki. Mostanában is jelen van ez?nov. 19. 05:07
1/7 anonim válasza:
Szerencsére már nem az Alföldi Róberta a Nemzeti Igazgatója.
3/7 anonim válasza:
Mikor volt ez jellemző? Mert én sajnos nem tapasztaltam.
5/7 anonim válasza:
#1 - ez meg mi?
Én olyan darabot láttam, aminek köze se volt Alföldihez, és szerintem a nagy magyar keresztények tuti kiakadnának rajta, de az egy francia színjátszó társulat volt, csak fiúk kb 20-22-en, és mindenki végig meztelen volt és úgy gördeszkáztak. Mármint eleve gördeszkára volt a darab koreografálva, de minden színész meztelen volt.
És jó is volt. Akkor is mondtam, hogy na ezt kellene valamelyik magyar színházban, aztán másnap a kormánypropaganda elátkozná őket mindenféle pedónak is akár, nekik úgyis minden az :)
Ilyenkor ütközik ki azért a hatalmas különbség a felfogásban, és hát valljuk meg, mi beleragadtunk valamibe alaposan.
6/7 anonim válasza:
Dollár Papa Gyermekei: Kék lagúna. Ebben a produkcióban mind a négy szereplő (jel)meztelenül van a játéktérben az első perctől az utolsóig. Ráadásul érdekes, különleges, dinamikus (nonverbális) előadás.
7/7 anonim válasza:
Nem recskázni kellene elmenni egy előadásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!