16 éves vagyok és írtam egy verset, tudnátok véleményt mondani?
Szerelem
Mikor először megláttalak,
Rögtön a szívembe zártalak.
Kék szemeddel megígéztél,
Mikor szemeimbe belenéztél.
Ott tudtam, hogy nincs menekvés,
Hisz oly gyönyörű az a nevetés,
Amit hallok, ha boldog vagy,
S fájó szívem nagyot dobban.
Vágyom rád, mint hajnal a napfényre,
Mint csillagok a végtelen égre.
Bár tudom, hogy nem szabadna,
Szívem mégis hozzád szaladna.
Mikor későn a csillagokat látom,
Tudom, ez nem csak egy álom.
Elaludni nem tudok,
Mert mindig csak rád gondolok.
Minden álmomban, mit veled álmodom,
Folyton a csillagokat számolom.
Mosolyod lelkemben örök tavasz,
Szívem mélyén, örökké velem maradsz.
(Köszönöm előre is a véleményeket) 16/L
Szia! Hát ez a vers elég ütős lett, komolyan. Az a szenvedély, ami benne van, nagyon átjön, és tökre látom magam előtt, amit próbálsz leírni. A szavak jól passzolnak egymáshoz, érződik, hogy nem csak összedobtad, hanem tényleg gondolkodtál rajta. Egyébként, ami legjobban bejött, az az a rész, amikor azt írod, hogy kék szemeiddel megigéztél na, az teljesen telitalálat, tiszta érzelmi hullám, nagyon betalált nálam.
A hangulat meg egyszerűen vibes, ahogy olvasom, valahogy elképzelem az egész képet, mintha egy filmjelenet lenne. Tök jól egyben van a vers, nem is tudom, mit javasolhatnék, talán lehetne még egy kicsit hosszabb, vagy még pár ilyen erős képpel megtűzdelni. De amúgy így is nagyon átjön a lényeg.
Szóval, respect érte, szerintem simán tolj még ilyeneket, ha van kedved! Fullosan megy neked ez az egész írásosdi!
#4: kissé hiteltelen, amikor olyan valaki méltatja más kifejezésmódját, aki "fullos" meg "respect" szavakkal fűszerezi a mondandóját.
Azért magában az vitathatatlan, hogy a páros rímek eléggé gyerekesen hatnak.
Ez tök jó.
Kicsit kipofoznám még azért, kiszámolt szótagszám pl. lehet hogy jót tenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!