Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Lehetséges, hogy ez egy Tupac...

Lehetséges, hogy ez egy Tupac referencia Pogány Indulótól?

Figyelt kérdés

Tupacról készült egy film melynek az elején, hosszasan kiabálják a nevét. Kbaszott nagy legenda, így nem csodálom

[link]

Azonban észrevettem hogy országunk, egyik fiatal rappere zenéjében hasonlóan ugyanabban a ritmusban kiabálják a nevét.

[link]

Tehát, ennek lehet valamiféle köze egymáshoz vagy csak én fújom fel?

Hasonlóan látni, pl van ennek a zenének ez a része

[link]

Ami ugyanis, kicseszettül hasonlít Biggie Hypnotizeához

[link]

Mit gondoltok arról hogy, a magyar rapperek, lelkében benne lehetnek az amerikai rapperek valamilyen szinten, vagy ez csak a nyugat majmolása?

szept. 14. 08:44
 1/2 A kérdező kommentje:

Ui: Tegnap harminc évtizede hunyt el 2pac, és vele együtt az igazi hiphop is.

(nekem nem tetszenek különösebben se Pogány Induló, se Desh vagy Youngfly zenéi, nekem nem adják át azt a hangulatot)

szept. 14. 08:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A magam részéről ezt a Pogány indulót undórítónak tartom.

Nem tetszik a hangja, és a flow-ja is rendkívül gagyi, le sem tagadhatná, hogy magyar, mivel ugyanabban a stílusban rappel mint a magyarok 90%-a.

Semmi köze nincs 2Pac-hoz, de nem kizárt, hogy merített (vagy csak meríteni akart) tőle is. Mondjuk az, hogy ő is káromkodik a zenéjében, mint az amerikai gangata rapperek, azért elmond valamit.

szept. 19. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!