Mit tehetek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Nos, belekezdtem egy történet kigondolásába, amit később képregény formájában szeretnék véghez vinni. Szeretek történeteket kitalálni és rajzolni, (ezért is szeretnék belekezdeni) de valahogy a történet forgatókönyv szerű leírása, megfogalmazása nem az erősségem... Egyszerűen annyi ötlet megfordul a fejemben, de nem tudom őket papírra vetni. De ha valaki megírná a forgatókönyvet helyettem, akkor úgy érezném ez nem az én alkotásom. Mintha én csak lerajzolnám azt amit más megírt... Szeretném ha a sajátom lenne, amit csináltam.2010. nov. 3. 09:27
1/4 anonim válasza:
gyakorlat teszi a mestert. just do it :)
2/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a biztatást!
De valahogy amikor van egy ötletem, annak jelenete filmszerűen levetül az agyamban és mikor neki látok leírni azt a jelenetet valahogy nem megy... Nem tudom szöveggé formázni azt ami mozgóképszerűen pörög le az agyamban. Valahogy nem tudom hogyan írjam le.
2010. nov. 3. 12:16
3/4 anonim válasza:
Írni akarsz, rendezni vagy operatőrködni? Mind nem megy együtt kivéve ha nem vagy milliárdos. Le kell nyugodni hozzá, ez lehet a problémád, persze ha van szép nagy szókincsed akkor kifejezőbb lehet és érthetőbb is annak aki olvassa a forgatókönyvedet. www.forgatokonyvtar.hu
4/4 anonim válasza:
Hát először is vegyél egy nagy mély levegőt, majd szép lassan fújd ki, és mikor nyugodt vagy, akkor kezd el kigondolni a történetet... mikor megvan, erősen koncentrálj arra, mi is történik benne, és minden kis apró szegletét, tudj elmondani "oda-vissza"! De a helyedben, én sok könyvet olvasnék aminek nehézkes a szószerkezete, vagy ismeretterjesztő szövegeket... és ne kapkodj! Idő min a tenger : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!