Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen tehetségkutatók vannak...

Milyen tehetségkutatók vannak Budapesten KEZDŐ zenészek számára?

Figyelt kérdés
Kezdő zenész vagyok, többnyire alternatív rock zenét játszom, Budapesten keresnék olyan zenei tehetségkutatót, ahol felléphetek úgy, hogy előtte még nem szerepeltem színpadon, így nem merek bevállalni pl egy Fülesbagoly vagy egy Kikeltető tehetségkutatót. Van-e ennél kisebb, vagy vállaljak inkább be egy ilyen tehetségkutatót?

aug. 26. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Budapestet nem tudom, de Szigetszentmiklóson 31-én lesz a Roxiget, ami kb ilyesmikre is van tudtommal... Keress utána, hátha ez is érdekes lehet...
aug. 26. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezdő zenész szerintem először tanuljon meg rendesen a hangszerén, fejlessze a hallását, legyen zenekara, koncertezzen, aztán 2-3 év után mehet tehetségkutatóra, előtte nem sok értelmét látom.
aug. 26. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!