Miért sárgulnak be az akvarellpapírra készített grafitrajzaim?
Figyelt kérdés
Egy mappában tárolom őket, ami az íróasztalomon van.aug. 23. 02:08
1/4 anonim válasza:
Nap, penész (pára).
Száraz és fénymentes helyen kell tárolni. Az asztalra sztem vagy rásüt a Nap, és/vagy túl nagy a pára ezért penész van a szobában.
2/4 A kérdező kommentje:
Anyám szerint is olyan, mintha a naptól sárgultak volna meg, de az a helyzet, hogy mint írtam egy mappában tárolom őket, és azt se éri a nap soha (északi fekvésű lakás)
aug. 23. 13:40
3/4 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy azoknak sárgult be az oldala, amelyikeket genotherm irattartó bugyiban raktam.
aug. 23. 13:53
4/4 anonim válasza:
Ha nem savmentes a papír, megsárgul. Archiválható, savmentes papírt vegyél. A műanyag se biztos, hogy jót tesz neki. Illetve, ha hajlakkal fixáltad, az is sárgul, vegyél rendes fixatív sprayt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!