Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van Gogh-kiállítás (BOK...

Van Gogh-kiállítás (BOK csarnok) családosan megér 26000 forintot?

Figyelt kérdés
Kamasz gyerekekkel mennénk, de számunkra ez a pénz így iskolakezdés előtt nem kevés.

aug. 16. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:
27%
Megnézitek a képeket interneten
aug. 16. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi is terveztünk menni, de átnéztem a Google értékeléseket, és lebeszéltük magunkat róla. Állítólag szép, látványos és hangulatos, főleg a vetítés, de sokan panaszkodtak, hogy kevés teremből/elemből áll a kiállítás, nem tudják rendesen elolvasni a kiírt szövegeket a sok látogató miatt, kevés az infó a festőről, plusz 500 forint a VR élmény, drága parkolás, illetve az ajándékboltot emlegették többen is, hogy nagyon túlárazott (bár nem kötelező vásárolni, de aki tervez, az jobb, ha tudja).

Biztosan jó élmény, de mi nem pont ezt keressük, úgyhogy inkább letettünk róla, és nézünk helyette egy Van Gogh életéről szóló filmet itthon :)

aug. 17. 01:33
 3/3 anonim ***** válasza:
87%

Én is úgy hallottam annyira nem éri meg. Én ha tehetném se nagyon mennék el őszintén, inkább akkor helyedben felkészülnék inkább az iskolára a gyerekeknek.

Ha tehetném a van Gogh Múzeumot nézném meg, érdekesebb mint a budapesti kiállítás.

aug. 17. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!