Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Akarok indítani egy animációs...

Akarok indítani egy animációs csatornát de még nemtudom hogy nézzen ki a főszereplő.valami ötlet?lehet akar rozsaszin is vagy szurke, nem muszaj embernek lennie

Figyelt kérdés

aug. 15. 20:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a hosszú és öszinte véleményért, de azért par dolgot én is elmondok.1, mar megvan a karakter de szerintem ezt mar le is irtam.2,miert ne kerdezhetnem meg ezt a gyakorin?ugy tudom arra van az oldal hogy kérdezzünk,meg nem értem ez miért probléma.
aug. 25. 22:38
 12/14 villain_ válasza:

hogy nezzen ki? ezt sok minden befolyasolja, pl.

-tortenet jellege,

-a szereplo karaktere,

-milyen animacios technika,

-milyen stilusu animacio,

-milyen mozdulatokat fog csinalni a karakter, stb. (beszel / bunyozik / buvarkodik?)

nem arultad el rola erdemit, ezeket neked kell kitalalnod es tudnod.

szerintem rossz iranyba indultal el, de konnyen javithato a hiba: csatornat akarsz csinalni, de semmi animaciod nincs meg, nem tudod, hogy nez ki a foszereplo. szerintem:

-talalj ki egy kinezetet ami tetszik,

-kezdj el animaciot csinalni,

-es majd kialakul, hogy mi mukodik(!), es hogy nez ki jol,

-osszejon nehany kis animacio,

-es akkor mar lehet ertelme csatornat csinalni.

HAJRA! es kuldjel majd kepet / linket, biztos mast is erdekel itt :)

aug. 27. 18:22
 13/14 villain_ válasza:

egyebkent szerintem legyen sarga vagy voros, es legyen legalabb 3-4 keze, amivel viccesen tud kalimpalni es integetni (akkor nem kell szajanimacio se)

ez most segitett neked? (szerintem nem)

aug. 27. 18:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Segített és köszönöm az összes segítő kommentet
aug. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!