Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Akarok indítani egy animációs...

Akarok indítani egy animációs csatornát de még nemtudom hogy nézzen ki a főszereplő.valami ötlet?lehet akar rozsaszin is vagy szurke, nem muszaj embernek lennie

Figyelt kérdés

aug. 15. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Ne indíts ilyen csatornát!
aug. 15. 20:32
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

#1 Miért ne? Van pár jópofa. Legfeljebb nem nézed :)

Milyen témában gondolkodsz kérdező?

aug. 15. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

" Miért ne?"

Mert innen akar ötletet kapni. Ha nincs ötlete minek akar ilyen csatornát indítani?

aug. 15. 20:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Van otletem kedves negativ ember. Van egy konkrét videó ötletem is csak a főszereplő karakter megalkotásánál megakadtam.mar tudom a személyiségét de a kinézetét nem. Nemtudom mi ezzel a baj de gondolom te biztos tudod;D
aug. 15. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

"Nemtudom mi ezzel a baj de gondolom te biztos tudod;D"

Igen, tudom.

aug. 15. 21:36
 6/14 A kérdező kommentje:
Menő vagy💀. Na mondjad.gondolom raersz 2 matyi kozott
aug. 15. 22:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk néhány részlet sokat segítene. Nagy vonalakban, nem kell kiadni a teljes tervet. Miket csinálna? Mert mondjuk egy csíkos zoknibáb nemigen fog tudni focizni.

Amúgy ez úgy működik, hogy írsz egy "brief"-et (tulajdonságok, személyiség, preferált tevékenység, színpaletta, stb), amit aztán odaadsz egy olyan művésznek, aki karakter dizájnnal foglalkozik, és megbízod a feladattal. Nyilván ez pénzbe fog kerülni.

aug. 16. 00:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazabol mar megvan a karakter. Marcsak vakami hangtorzitot kell talalnom meg egy olyan voice changert ami atalakitja az en hangom Kőszegi Ákos hangjára mert ő játszotta el Tony Soprano magyar szinkron hangját és egy résznél ezt is beakarom tenni ilyen humoros reszkent.Ha kesz van leirom az animacios oldalam nevet :)
aug. 16. 00:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne akard a MI használatával mások hangját használni. Hihetetlen tiszteletlen.

Szerintem pihentesd még ezt a tervet, ha ennyire kevés a saját ötlet és anyag, amit hozzátennél.

aug. 16. 11:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves, kérdező!

Akármilyen kellemetlen negatívitásnak éled is meg a másik kommentelő szavait, ez egy alapvető tény:

Igenis komoly gond, ha az alkotó(-nak előadott) személy már itt megreked. Emellett itt kérdez ilyet...

Hiszen pont attól vagy alkotó, hogy létrehozol valamit.

Karakter esetében külsőtől a belsőig... Nos a TE dolgod megalkotni.

Ne másoktól várd a sültgalambot a szádba...

Kifejthetem bőven is mi mindennel függ össze, s miért is komoly probléma ez a helyzet, amivel te ide jöttél.

Ha érdekel.

Emellett hosszú távon nem önazonos, az pedig fokozatos lelkesedés-vesztést, kudarcokhoz, korai kiégéshez vezet.

Vagyis: nem jövőképes.

Nem kevés ilyen emberrel találkoztam személyesen és online-n egyaránt, akik ilyen hozzáállással rendelkeztek. Nem kellett nekik sok, hogy kudarcot valljanak.

Míg az igazi, lelkes alkotók elvonulnak és amikor csak fejükben van a téma nem másokat kérnek ilyenekre, hanem kibaccák az asztalra a nagy stócnyi lapcsomagot és elkezdenek ezerrel vázolgatni lelkesen alkotva. Vagy digitálisan már az x-edik Layer-en csapatják.

Az évek alatt egy egész szekrényt megtöltöttem vázlatokkal, ötletekkel stb.

Ha nincsen meg benned ez a lelkesedő, kísérletezgető személyiség jegy, akkor nem fogod sokra vinni. Még, ha hobbiról is van szó.

Az egyre fiatalabbaknál pedig haldoklik a mindennapokban is a kreativitás jelenléte, pontosan azért, mert túl sokat lógnak a neten haszontalan dolgokkal foglalkozva, ezáltal pedig hozzászokik az agy, azaz túltelítődik, hogy nem kell alkotni, képzeletet, kreativitást fejleszteni.

Minek, ha megannyi KÉSZ információ bomba áll rendelkezésre. S ez a sok agyba befolyó inger tompítja a kreativitást, önálló gondolkodást stb.

Ez a probléma MINDEN korosztályban megfigyelhető! De akik már ebbe nőnek bele, azokon drasztikusan tapasztalni ezt.

Megjegyzem: nem az internet és technológiai fejlődés ellen vagyok (imádom amúgy) , hanem nem tetszik s látom, hogy az emberek zöme ostoba egyáltalán észrevenni is ezt önmagán, hogy butulnak. Röviden: ezek dolgok nem megfelelő használata ellen vagyok.

Kérdező! Nem megsértődni s visszavágni kellene gyerekes módon. (igaz nem hiszem, hogy idős vagy, 12-20 közé saccollak)

Hanem tiszta lelkű normális emberként, kíváncsi alkotóként vissza kellene kérdezned egyszerűen ennyit:

"kommentelő, kifejtenéd ezt bővebben, hogy mi ezzel a gond?"

S ez a kommentelő korrekt, nem káromkodik vagy feleslegesen hergel téged. Amúgy sok visszataszító, pszichésen problémás egyed van gyakorin is. Ide szerencsére nem jöttek még.

Aki ebből feszkót csinál az nem más, mint te magad.

Nem vagy mentálisan s lélekben kiegyensúlyozott, érett.

Viselkedj!

Emellett az interneten milliónyi hely van inspirálódásra is, csak jól kell tudnod használni.

Tanuld meg a megfelelő, tudatos használatát!

Gondolom google-t, pinterest-et, vagy pl artstation oldalakat ismered.

Chill és huppanj le a lap elé, firkálj sok vázlatot, kísérletezz! De legfőképpen ÉLVEZD!

Mert ha már most nem megy, hosszú távon fájni fog.

Sok sikert!

Kíváncsian várom a munkádat, ha úgy adódik.

Szeretem figyelemmel kísérni a betoppanó friss alkotókat. ^^

aug. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!