Miért van mikropénisze a Dávid szobornak?
Iskolában bármikor feljött a téma történelemórán, mindenki ezen volt fennakadva és kiröhögték, hiába a ''tökéletes'' test.
Állítólag a görögök azt vallották, hogy a kis pénisz magas intelligenciára utal és csak a vad férfiaknak voltak nagy méretei. Nem lehet, hogy inkább már akkor is önbizalomhiánnyal küszködtek ezek a személyek?
Mert ha alkotsz egy ilyen szobrot, mégiscsak oda kellene figyelni az igazságra is. Mert így ellentmondásos.
Gondolom vannak erről tanulmányok ha rakeresel
Én arra gondolnek saját kútfőből, hogyha nagy lett volna akkor elterelte volna a figyelmet a test és az arc tökéletességéről és nyilván a szobrász azt akarta hogy erre figyeljenek és ne arról legyen híres a szobor hogy mekkora volt a penisze…
Másrészt én nem értek ugyan a férfi test mukodesehez, meg sosem láttam férfi nemiszervet eloben, de azt tudom hogy van olyan ami nyugalmi állapotban pici és tud sokat nőni…
Amúgy valóban kifejezetten pici a szoboré, szóval biztosan direkt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!