Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik tetszik ezek közül,...

Melyik tetszik ezek közül, melyik nem, és miért?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy miért. Kort és nemet is írj!

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

2010. okt. 24. 19:26
1 2
 11/17 anonim válasza:

3, 5, 6, 7, 8.

Nem tudom miért ezek, csak úgy szimplán ezek jönnek be:).

2010. okt. 25. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:

A 6-os tetszik. Meg a tigris is jó. A többi is biztos jó a maga kategóriájában, de nem az én stílusom.

Azt nem értem, hogy miért más véleménye érdekel? Ezek szerint mi döntjük el, hogy milyen stílusba fogsz majd rajzolni?

És írtad a 6. képnél, hogy legtöbbször azt akarod, hogy kész legyen, és nem maga az alkotás az, amit szeretsz.

Ez szerintem elég furcsa.

Akkor miért csinálod?

2010. okt. 25. 18:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Vannak olyan rajzok, amiket azért csinálok, hogy legyen egy kész darab. Mondjuk ajándékba, meg ilyenek. De sok van, amit csak az alkotás kedvéért csinálok. Ilyen az 5, 7 és 8 kivételével mind. Azért kérdezek ilyesmit, hogy mire van igény. Mert hiába rajzolnék meg, teszem azt egy képeskönyvet, ami csak szűk körben tetszik az embereknek, ha én azt akarom, hogy legyen rá vevőm.
2010. okt. 25. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:
gyermeteg mindegyik, olyan depis-gimis...
2010. okt. 28. 17:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, csinálj jobbat! Rég elmúltam tizenéves.
2010. okt. 28. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Értem.Szerintem simán lehetne belőled mesekönyv illusztrátor. Oda szerintem olyan rajzaid nagyon jók, mint az a sünis, amit régebben tettél fel. Azt hiszem öntöző volt a kezébe, vagy hasonló.

És szerintem azért gondolnak Téged tizenévesnek, mert olyan témákba rajzolsz. Szerintem ha a mesekönyves nem jön be, akkor rendes könyv illusztrátor is lehetsz. De ahhoz csinálj kevésbé gyerekes témájú képeket.

2010. okt. 28. 18:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Egyébként a tizenévesek inkább rajzolnak "depis" képet, mint vidámat. Legalábbis én mostanában rajzos fórumon ezt tapasztalom.
2010. okt. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!