Hogy lehet szebb a hangom?
Az én énekhangom átlagos, nem is rossz, nem is jó. Viszont énekelni imádok meg imádom a zenéket. Meg nagyon jó dalokat/verseket írok és én ezzt szívesen kihasználnám. Van valami énekhang edzés? Vagy valami olyan amitől szebb/különlegesebb lesz a hangom.
Köszi mindenkinek az üzijét.
Éneked ezt:
Lenn az utcán nincsen kegyelem
Lenn az utcán nincsen szerelem
Lenn az utcán élnek gyerekek és felnőttek
Ének tanár javaslata csak egy dolog.
Viszont, hogy ne dédelgess naív vágyat, jobb tisztában lenni azzal és reálisan felmérni a tényeket, hogy megvannak-e az énekléshez szükséges motoros képességeid azon a szinten s mennyire fejleszthetőek-e még.
Épp úgy, mint különböző sportoknál és művészeti ágaknál is.
A tehetség azért tehetség, mert az ő ezen képessségeik alapja magasabb az átlagtól, így önmaguk felső határai is magasabbak.
Ezért lesznek kiemelkedőek a tömegből.
Nekik ösztönösebben rááll a testük tanítás alatt is, hogy mit hogyan csináljanak, míg az átlag van, hogy hiába gyakorol ugyanannyit vagy akár többet, egyszerűen nincsen meg az a kinesztézis stb.
Az énekléshez is használod a tested és adott részeit, izomzatait, amik harmóniában vannak az aggyal és hallással, zenei érzékkel.
Pl van egy japán faszi, akit a sok magyarázás mellett, ha nem is ért igazán az ember, akkor is simán el lehet tőle tanulni azt, amiről beszél. Nonverbálisan és vokálisan is tisztán kommunikálja le a tanításait.
S itt jön képbe ismét az egyén képességeinek halmaza, hogy érti s érzi-e azt, amiről egy idegen nyelvű tanár magyaráz.
Átlagos ember: "mit karattyol ez? Nem értem."
Aki érti és szinte még néma csendben is a fejében lejátssza azt, amit a faszi bemutat:
"értem, gyakorlom" - normál esetben 2-5 próbára már megy is.
Énekelj sokat,járj magán énektanárhoz stb. Viszont ne lepődj meg ha csiribú csiribá nem lesz Taylor Swift hangod lassanként fog változni de nem nagyon. Te azzal a hanggal születtél amid van. Becsüld meg! Vkinek még ennyire sincs szép hangja! Hinned kell benne és egy kis gyakorlással egyre jobbá és jobbá leszel. Nemtudom tudod e de a Pamkutyából a Norbinak borzasztó hangja volt (hallgasd meg az elso enekes videóit) és mára már tök jó hangja van. Énektanárhoz járt.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!