Lehet még szebb hangom?
Én sokáig azt hittem hogy mélyebb típusú a hangom de visszahallgattam a telómon és meglepődtem mert nagyon gyerekes és magas volt. Igaz, még gyerek vagyok de idővel fog még mélyülni a hangom?
Megpróbáltam énekelni is először csak magamnak és egész jó volt, viszont visszahallgattam és valami elképesztően irritáló volt a hangszín amit énekeltem.
Ezen hogy tudnék változtatni?
Gyakorlással változhat a hangszínem? Vannak esetleg tippeitek?
Azért szokatlan felvételről hallanod magad, mert normál esetben a koponya csontodon keresztül hallod, ezért máshogyan hangzik. Ha sokat hallgatod magad felvételről (lehetőleg minél jobb minőségű felvételen, hogy minél jobban hasonlítson is), annál jobban megszokod a hangodat.
Hogy mennyire változik, az attól is függ hogy mennyi idős gyerek vagy, de a dohányzás, éneklés, kiabálás, légúti betegségek és nagyon sok más is komoly hatással van rá, hogyan változik menet közben a hangod.
Ha énekelni akarsz, érdemes hangképzést tanulnod, az énektanár majd megmondja, milyen gyakorlatokkal, hogyan tudod fejleszteni a hangodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!