Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet még szebb hangom?

Lehet még szebb hangom?

Figyelt kérdés

Én sokáig azt hittem hogy mélyebb típusú a hangom de visszahallgattam a telómon és meglepődtem mert nagyon gyerekes és magas volt. Igaz, még gyerek vagyok de idővel fog még mélyülni a hangom?

Megpróbáltam énekelni is először csak magamnak és egész jó volt, viszont visszahallgattam és valami elképesztően irritáló volt a hangszín amit énekeltem.

Ezen hogy tudnék változtatni?

Gyakorlással változhat a hangszínem? Vannak esetleg tippeitek?

2021. okt. 3. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magadat mindig másképp hallod, ráadásul a telefon is torzít rajta, úgyhogy abból ne indulj ki. Amúgy mélyülhet még, meg szépülhet is, ha elmész énektanárhoz.
2021. okt. 3. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet
2021. okt. 3. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A saját hangját szinte minden ember borzalmasnak hallja. Én is nagyon gyerekesnek hallottam a saját hangom felvételről visszahallgatva még fiatal felnőtt koromban is. Egy jó énektanár segít fejleszteni a technikád, és inkább az ő visszajelzése a mérvadó. Lehet, hogy a saját hangoddal sosem leszel elégedett, ahogy te hallod. Ha másoknak tetszik, akkor jó hangod van.
2021. okt. 3. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért szokatlan felvételről hallanod magad, mert normál esetben a koponya csontodon keresztül hallod, ezért máshogyan hangzik. Ha sokat hallgatod magad felvételről (lehetőleg minél jobb minőségű felvételen, hogy minél jobban hasonlítson is), annál jobban megszokod a hangodat.

Hogy mennyire változik, az attól is függ hogy mennyi idős gyerek vagy, de a dohányzás, éneklés, kiabálás, légúti betegségek és nagyon sok más is komoly hatással van rá, hogyan változik menet közben a hangod.

Ha énekelni akarsz, érdemes hangképzést tanulnod, az énektanár majd megmondja, milyen gyakorlatokkal, hogyan tudod fejleszteni a hangodat.

2021. okt. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!