Volt már olyan, hogy nem tudtátok eldönteni, milyen eszközzel készítsetek el egy rajzot?
Figyelt kérdés
Van egy ötletem, fel is vázoltam már a figurákat, de egyszerűen sehogy sem tudom eldönteni, hogy grafittal, színes ceruzával vagy akvarellfilccel készítsem el...2023. dec. 27. 23:00
2/3 A kérdező kommentje:
1
Nem rossz ötlet :)
Legutóbb így oldottam meg...
De ennél a mostani rajznál nem működne.
Afelé hajlok, hogy gtafitceruzával rajzolom meg, az egy tuti módszer, és gyors is... Aztán ha lesz kedvem, megrajzolom újra színesben is. :)
2023. dec. 28. 05:04
3/3 anonim válasza:
1-es voltam
Én szeretek színekkel dolgozni, így a grafit kiesne nálam a képből. A színes ceruzától megfájdul a kezem, úgyhogy az azért esne ki... marad a filc :D De ez én vagyok, neked kell tudni te mivel szeretsz dolgozni.
Így látatlanban nem egyszerű javasolni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!