Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Festett kép fixálása?

Festett kép fixálása?

Figyelt kérdés

Akvarell és akril festményeket mivel szokás fixálni, hogy ne fakuljon ki a színe?

Hajlakk jó rá vagy ez csak mese és speciális valamire van szükség?

Köszi elöre is a válaszokat.

2023. nov. 22. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:

A hajlakkot felejtsd el!

Művészellátóban mindent megkapsz.

[link]

Nézz körül.

2023. nov. 22. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak mert több helyen olvastam a hajlakkról, csak gyanus volt a dolog.
2023. nov. 22. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk a Pannoncolor fixatív spray, 200 ml vált be. Grafikus, festőművész, videógrafikus vagyok, évek óta használom, lányom pedig nemrég kezdett aktívan alkotni, mivel művészeti középsuliba szeretne menni. Régebbi alkotásokon sem tapasztalunk repedezést, minőségromlást.

Persze, próbáltam másik márkát is, de sok tapasztalatom nincs ezekkel, mert nemigen váltottam márkát, mindig próbálom ezt beszerezni. De alapvetően, bármelyik művészellátóban beszerzett fixáló spray megfelel a célnak.

2023. nov. 23. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítségedet.

Én kb egy éve kezdtem festeni autodidakta módon és van jó néhány kép, amit olyan lett, mint amit elképzeltem, ezeket szeretném megörizni.

2023. nov. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!