Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Lepkés pillangós hernyós versek ?

Lepkés pillangós hernyós versek ?

Figyelt kérdés
Van egy vers amit keresek de nem találom egy hernyóról szól hogy a végén lepkévé változik.

2023. okt. 4. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz?

[link]

2023. okt. 5. 00:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Te jó èg.....ennel prolibb, utálatosabb, irigyebb és frusztrált magyarabb verset meg nem olvastam...
2023. okt. 5. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az első által linkelt vers egész jó. Csak az a fránya forma...
2023. okt. 6. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha szimbolikusan ertjük, hogy a suszzerekből meg árulókból lesznek diktátorok és miniszterek, és a dolgozó nep megsínyli és utalattal nézi őket, akkor oké...

De ez, hogy a szros kuzya aki nem tud repülni, megvetéssel és gyűlölettel nézi a pillangót ahogy repked, merthogy az előbb még kukac volt..ez teljesen levágott..van ebben valami nagyon magyar, "hogy a szomszéd kecskéje is dögöljön meg". Neked miert sikerült te nyomorék, zuhanj vissza a sárba ahová való vagy! Ismerős? Rákok a fazékban effektus.

Mondom, ha a hatalmi elnyomás szemszögéből értjük akkor meg oké, de még akkor is sántít mert a lepke ugyan mióta nyomja el a kutyát.

Kérdező, csak egy őszi rövid lepkéset tudok, Vitai Ildikó-Dalocska. Youtubeon keresd.

2023. okt. 6. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Aranyosi Ervin: Egy új világ születése

Aranyosi Ervin: Pávaszemes lepke

Tompa Mihály: Hernyó voltál

2-esnek annyit, jól látszik, hogy fogalma nincs a szerző munkásságáról, verselési stílusáról, verseiben rejlő iróniáról, humorról.

2023. okt. 6. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Valóban nincs. De szerzőtől függetlenül ez egy egész jó kis vers. Csak az a fránya forma...

2023. okt. 6. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:

#mrszolga!

Nem rád értettem, hanem a 2-es válaszadóra.

2023. okt. 6. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Dikaz, kajakra. Én a hármas vagyok xd

2023. okt. 6. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:

En meg a 2 4 vagyok. Egy mukkot sem szóltatok az indoklásomról. Csak pofáztok, az nem érv hogy "ez egy jo vers es nem ismerem a Romhanyi rimhanyo munkásságát."

Magyarázatot kérek. a dikket meg tartsd meg magadnak.

2023. okt. 8. 01:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Dikk...

Mivan, ha a kutya azért nézi megvetéssel a pillangót, mert még mindig hernyó, csak új külsőben? Persze lehet, hogy félreértelmezem.

2023. okt. 8. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!